SOUDAL

 Soudal je najveći nezavisni evropski proizvođač zaptivnih masa, lepka i poliuretanske pene za profesionalne i privatne korisnike. Uz očekivani promet u 2016. godinu prisutan je 670 miliona evra, 2.600 zaposlenih u 16 proizvodnih pogona na četiri kontinenta, ova 100% Belgijska porodična firma, sa svojim osnivačem Vic Svertsa na vrhu je proizvođača građevinske hemije. Soudal se razvio u međunarodnog partnera i stručnjaka za hemijske proizvode u građevini. Nastavak ulaganja u istraživanje i razvoj, kao i dugoročna vizija na polju inovacija te prilagođavanje lokalnim zahtevima tržišta rezultirali su Soudalovim izvrsnim performansama.
 Soudal - je najveći nezavisni svetski proizvođač poliuretanske pene. Jedan je od najvećih dobavljača zaptivih masa.Proizvodnih mesta na četiri kontinenta.Preko 2.600 zaposlenih.Prisutan u 130 zemalja.Proizvodi 250 miliona dozni zaptivnih masa, silikona i lepka godišnje.Proizvodi 100 miliona limenki PU pene godišnje.
Distribucija i prodaja : “OLI-KOOP“ DOO VRNJACKA BANJA
EXPRESS.jpg

240,00 RSD

Soudal Akrilni kit Expres 300ml

Brzo se suši - akril za lepljenje i popunjavanje za unutrašnju primenu .Express - može biti ofarban nakon10 minuta od primene. Ne sadrži razredjivace - bez mirisa i sigurno za sve dekorativne materijale.Izvrsna adhezija na tipičnim poroznim podlogama: cigla, beton, drvo, kamen, gips pločei aluminijum.

Detaljnije
ACRYL.jpg

170,00 RSD

Soudal Akrilni kit 280ml

Univerzalni akrilni kit je građevinsko lepilo za unutrašnju primenu.

Detaljnije
soudal-polyurethane-foam-panels-blocks-mounting.jpg

480,00 RSD

Soudal Montažna pena 750 ml Cevčica

Jedno-komponentna pena s vrlo dobrim kapacitetom punjenja i kratkim vremenom stvrdnjavanja. Visoka toplotna i akustična svojstva izolacije. Nisko ekspandirajuća formulaza sigurnu ugradnju osetljivih elemenata.

Detaljnije
gun_pp1.jpg

560,00 RSD

Soudal Montažna pena 750 ml Pištoljska

Građevinska pištoljska pena sa smanjenom ekspanzijom za dorade kod instalaterskih radovai radova u temperaturama iznad nule (> 0 ° C). Niskoekspandirajuća formula omogućavasigurnu ugradnju za osetljive PVC profile. Brzo se suši - oko 60 minuta (za 3 mm sloj).Precizna i ekonomična primena. Izvrsna adhezija na drvo i drvne materijale, PVC, aluminijum idruge metale, beton, zid, cigle, ostakljene površine, itd

Detaljnije
universal-silicone-soudal-clear-acetoxy-280ml.jpg

260,00 RSD

SOUDAL SILIKON UNIVEREZALNI 0.280 Bezbojni

Univerzalni silikon za spajanje i ispunu fuga keramičkih materijala, stakla i nekih metala.Izvrsna adhezija na tipičnim poroznim podlogama. Nakon sušenja trajno fleksibilan i otporanna sve vremenske uslove.

Detaljnije
cleaner1.jpg

500,00 RSD

SOUDAL ČISTAČ PUR PENE 0.500

Sredstvo za čišćenje sveže PU pene za klasični pištolj za PU penu (na navoj, click&fix) i zaručnu aplikaciju.

Detaljnije
BOND_CEV.jpg

900,00 RSD

SOUDAL SOUDABOND PU LEPILO 750ml Cevčica

Brzo se suši i daje visok učinak. Poliuretansko lepilo u spreju za unutrašnju i spoljnuprimenu i fiksiranje gipsanih ploča i polistirenskih ploča. Brzo se suši. Ne teče prema dole . Pruža dodatnu topliotnu i zvučnu izolaciju. Izvrsna prionjivost navećinu građevinskih materijala, kao što su cigle, beton, gips, drvo, metal i plastika. Može se bojiti.

Detaljnije Rasprodato
BOND_PIS.jpg

950,00 RSD

SOUDAL SOUDABOND PU LEPILO 750ml Pištoljska

Brzo se suši i daje visok učinak. Poliuretansko lepilo u spreju za unutrašnju i spoljnuprimenu i fiksiranje gipsanih ploča i polistirenskih ploča. Brzo se suši. Ne teče prema dole . Pruža dodatnu topliotnu i zvučnu izolaciju. Izvrsna prionjivost navećinu građevinskih materijala, kao što su cigle, beton, gips, drvo, metal i plastika. Može se bojiti.

Detaljnije Rasprodato
CRISTZAL.jpg

950,00 RSD

SOUDAL FIX ALL CRYSTAL 0.290 ml

Kristalno čisto, fleksibilno ljepilo na temelju hibridnih polimera SMX za unutrašnju i spiljnu primenu. Lepi i na mokrim materijalima. Idealna transparentnost spojeva. Hemijskineutralno. Otporan na blage kiseline,razredjivače i ulja. Otporan na vremenske uslove i UVzračenje. Nakon sušenja može se bojiti – bojama na bazi vode.

Detaljnije
1027.970fix.jpg

360,00 RSD

SOUDAL MONTAŽNI SILIKON 0.300

Brzo stvrdnjava, bez razredjivača konstrukcijski lepak na osnovi akrilatne disperzije sa visokompočetnom adhezijom (do 125 kg / m2). Vodootporan nakon stvrdnjavanja. Bezopasan zasve dekorativne materijale. Tiksotropno - ne teče prema dole s okomitim površinama. Možeispuniti male nepravilnosti površine. Potpuno suv nakon 24 sata.

Detaljnije
52365.jpg

600,00 RSD

SOUDAL PUR PENA 0.750 GENIUS

Multi-sezonska pena za višekratnu upotrebu s patentiranim Genius pištoljskim aplikatorom.Omogućuje rad u širokom temperaturnom području od -10 ° C do + 30 ° C. Preciznodoziranje. Nisko ekspandirajuća formula za sigurnu ugradnju osetljivih elemenata.Izvrsna adhezija na drvo i drvne materijale, PVC, aluminijum i druge metale, beton, zidove,cigle, ostakljene površine, itd.

Detaljnije
silicone-soudal.jpg

320,00 RSD

SOUDAL SILIKON SANITAR 0.280 Beli

Sanitarni silikon na bazi acetata ima povećanu otpornost na vlagu, gljivice i plijesni. Zaspajanje i ispunu fuga keramičkih materijala, stakla i metala. Izvrsna adhezija na tipičnimsanitarnim podlogama. Nakon sušenja - trajno fleksibilno.

Detaljnije
Uslovi korišćenja Pravila privatnosti
Powered by WebIzlog
ChipCard a.d omogućava prihvat platnih kartica na Internetu u ime i za račun OLI-KOOP d.o.o.