ER-LAC

   ER-Lac, fabrika boja, lakova i automobilskog programa iz Atine, na našem tržištu je najpoznatija po svom poliuretanskom laku za parket, koji je zbog svoje velike izdržljivosti i lakoće rada sa njim postao proizvod broj jedan među parketarima. U svom proizvodnom programu ER-Lac ima visokokvalitetne vodoperive boje za unutrašnje zidove i fasade, koje odlikuje velika pokrivna moć, lakove za nameštaj, auto boje, gitove za drvo, emajle i još mnogo toga.Takođe, kompanija ER-Lac sve više pažnje posvećuje proizvodnji ekoloških boja i lakova na vodenoj bazi za šta poseduje i sertifikat ISO 14001:2004.
Zbog velikog asotimana proizvoda ER-LAC nismo trenutno u mogućnosti da vam prikažemo sve artikla ,ali smo u mogućnosti da vam odgovorima na svaki vaš upit koji pošaljete u vezi artikala na :     Oli-koop Kontakt.............   na koji ćemo vam u što kraćem roku dati ponudu sa cenom i tehničkim karakteristikama proizvoda.  
Hvala na razumevanju.
erlac-welcomescreen-xromata-plastika-akrylika-monotika-biomhxanika-epiplopoiiaw.jpg

ER-LAC  boje za široku potrošnju

Za više od trideset pet godina, ER - LAC je vodeći inovator u proizvodnji i distribuciji boja, lakova i sintetičkih smola, sa posebnim uspehom u lokalnim i međunarodnim tržištima. ER - LAC proizvodi proizvode koji imaju specifične zahteve i povećane zahteve kvaliteta. Iz tog razloga kompanija sprovodi sistem upravljanja kvalitetom prema zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001:2000.

KATALOG 1

KATALOG 2

KATALOG 3

epiplopoiia.jpg

ER-LAC boje za nameštaj.

U ponudi širok asortiman bezbojnih i u boji lakova za industriju nameštaja.

ER LAC  PU KATALOG 
Uslovi korišćenja Pravila privatnosti
Powered by WebIzlog
ChipCard a.d omogućava prihvat platnih kartica na Internetu u ime i za račun OLI-KOOP d.o.o.